Denmark

Consulendo

 

Træf de rigtige beslutninger første gang!

Lad Consulendo hjælpe med at dykke ned i virksomhedens økonomiske database og finde præcis de informationer der skal til for at træffe de rigtige beslutninger der sikre virksomhedens fremtidig drift. Hos Consulendo brænder vi for at udvikle og assistere i rapportering via Jet Reports.

Hvem er ExatoSolutions?

Exato er en stærk infrastruktur virksomhed som tidligt så at "Sky" baseret løsninger er kommet for at blive og har i dag gjort sky løsninger til et centralt omdrejnings punktet for de løsninger og den rådgivning vi tilbyder. Vores mål er at blive en fortrukken IT samarbejdspartner og rådgiver for vores kunder.

Vores kompetencer ligger ikke kun på de mange certificeringer og mange år i branchen men også på vores virksomhedsforståelse, samt evnen til at sætte os ind i en virksomheds behov for IT løsninger.

kjeldsen.it ApS

Velfungerende it og telefoni er en nødvendighed for din virksomhed. Derfor vil vi være din foretrukne samarbejdspartner der sørger for du har effektive løsninger, der er relevante for dig, til den rigtige pris. Vi er løsningsorienterede it-håndværkere som leverer skræddersyede løsninger hvor du kun betaler for det du har behov for.

1Tegration A/S

1TEGRATION A/S er en innovativ IT-virksomhed, som favner bredt inden for rådgivning og drift af IT-infrastruktur og cloud. Vi har fokus på det der er værdiskabende i virksomheden – såvel produktionsmæssigt som økonomisk.